PartnerProductRealisatieTips & TricksBeslag dat deuren opent in winkelinrichting

15 oktober 20180
https://www.decorfinesse.be/wp-content/uploads/2018/10/decor_finesse_aluvision_1280x845-1280x854.jpg

Om onze passie en missie om ingenieuze interieurs te creëren hard te maken, werkt Decor Finesse samen met enkele uitgeselecteerde experten in deurbeslag. Een partner bij uitstek is Argent Alu, bekend onder de merknaam argenta®. Het assortiment is breed, maar vooral straf in onzichtbaarheid.

Deze onzichtbare deurelementen spelen een belangrijke rol in winkelinrichting. Ze zorgen, letterlijk, voor een minimalistisch kader. Hierdoor slagen we er als interieurbouwer mee in om het winkelproduct an sich op de voorgrond te plaatsen. Of anders gezegd: de bezoeker stapt binnen en beleeft het product. En dit dankzij het strakke interieur dat het product in de kijker plaatst.

Onzichtbare deurstijlen

Deze zijn gemaakt van aluminium en zorgen ervoor dat gesloten binnendeuren 1 mooie wand of 1 geheel vormen. Zonder storende omlijstingen of elementen die ‘breken’. Deze onzichtbare deurstijlen gebruiken we om je winkelinterieur heel fijn af te werken. Zowel voor draaideuren, pivoterende deuren of schuif-in-de-wanddeuren.

Onzichtbare scharnieren voor binnendeuren

Om binnendeuren perfect en naadloos af te werken, is Decor Finesse fan van de onzichtbare, regelbare scharnieren van Argenta Alu. Ideaal voor het interieur van je winkel omdat je de scharnieren, als de deur gesloten is, niet eens opmerkt. Zo krijgt jouw winkelproduct opnieuw extra aandacht.

Slimme winkelinrichting

Less is more. En dat gaat zeker op voor de inrichting van je winkel. Met deze onzichtbare oplossingen voor deurbeslag en schuifdeurbeslag komt in je winkel de focus te liggen op jouw merk, jouw product. En dat is precies wat jouw klanten triggert. Daar doen we het voor als interieurbouwer.

Heb je vragen over de inrichting van jouw winkel?

Geef ons een seintje. We staan paraat om jouw winkelplannen technisch uit te werken van a tot z. Verfijnd, volgens de hoogste kwaliteitseisen en met een neus voor een strakke deadline.

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf hieronder in en vind in uw mailbox inspiratie voor en weetjes over ingenieuze interieurs, nieuwe technieken en materialen.  Pssst!
  Extra ideeën opdoen voor de inrichting van uw kantoor of bureauruimte?

  En vind inspiratie om uw kantoor tot in de fijnste puntjes in te richten.

  Pssst!
  Extra ideeën opdoen voor de inrichting van uw café, brasserie of restaurant?

  En vind inspiratie om uw zaak tot in de fijnste puntjes in te richten.

  Extra inspiratie opdoen om het interieur van uw winkel in te richten tot in de fijnste puntjes?