DienstOver Decor FinesseUw voordeel van ons nieuwe automatisch magazijn?

14 augustus 20200
https://www.decorfinesse.be/wp-content/uploads/2020/08/marco-nieuw-kantoor.png

We zijn verhuisd naar ons gloednieuwe pand aan Herentalseweg 42b in Geel! Hiermee nemen we als Decor Finesse een nieuwe horde in de groeipiste. “Het automatische magazijn past in onze dagelijkse focus om interieurs, en dan vooral van kantoren, winkels en horecazaken, met de grootste finesse af te werken”, zegt bestuurder Marco Gebruers.

Sinds de oprichting zijn we gehuisvest aan de Industrielaan in Olen. Bijna 28 jaar later wijken we nu uit naar de andere kant van het Albertkanaal, vlakbij Geel-Punt. “Ons huidige atelier was te klein en de workflow niet langer optimaal”, verklaart Marco de verhuis.

En die verhuis heeft ook voor onze klanten 3 fijne voordelen:

1. Sneller werken met automatisch magazijn

Het nieuwe strak ogende gebouw telt zo’n 2 200 m². Met als grote troef het automatische magazijn. Hier worden alle planken en platen automatisch geladen op de zaagmachine. Samen met de nieuwe grote opdeelzaag en CNC-machine zorgt dit ervoor dat we efficiënter en dus sneller kunnen werken.

2. Maar ook fijner werken!

En dat is precies waarin we ons als interieurbouwer onderscheiden: interieurplannen, met specialisatie in winkels, kantoren en horecazaken,  volledig technisch uitwerken en afwerken tot in de fijnste puntjes. In die visie is het automatisch magazijn een weloverwogen en slimme tactiek. “Omdat de kans op schade veel kleiner is”, bevestigt Marco. “Minder manuele verrichtingen zorgen in dit geval voor een nog verfijnder resultaat. Minder kans op krasjes. En bovendien tijdwinst.”

3. De afwerkingsgraad effectief beleven

Naast het magazijn en werkplaats herbergt het gebouw een kantoorruimte, uiteraard van 100% eigen makelij. Samen met de eetruimte, de keuken en de kleedkamers is het kantoor opgevat als een soort van kleine showroom. Zo krijgen klanten die bij ons op bezoek komen de kans om de kwaliteit en de graad van afwerking van onze interieurs daadwerkelijk te beleven.

Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in naadloos afgewerkt maatmeubilair voor winkels, kantoren en horeca. De investering in de nieuwe locatie past in het groeiplaatje op deze b2b-markt in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Fijn, toch?

Meer lezen over hoe we uw interieur afwerken tot in de fijnste puntjes?

En vind die binnenkort in uw brievenbus.

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf hieronder in en vind in uw mailbox inspiratie voor en weetjes over ingenieuze interieurs, nieuwe technieken en materialen.