GetuigenisRealisatie“Oog voor detail”

27 april 20200
https://www.decorfinesse.be/wp-content/uploads/2019/10/fortuna-financial-group-1280x897.jpg
Lien Peeters
Lien Peeters

Zo omschrijft Lien Peeters, bestuurder van Fortuna Financial Group in Antwerpen, ons werk in deze getuigenis. Als interieurbouwer zetten we onze schouders onder de make-over van deze erkende verzekeringsmakelaar.

“Ons kantoor was redelijk oud en donker, de antieke stijl strookte niet meer met waarvoor we als Fortuna staan: kwaliteit en vertrouwen. Tegelijk drongen maatregelen rond zuiniger energieverbruik zich op”, motiveert Lien de opknapbeurt.

Hoge houten kastenwand dempt het geluid

De 6 meter hoge kastenwand in laminaat
Het resultaat is een eigentijds interieur met veel licht en ruimte. “Een project met toch wat uitdagingen”, glimlacht Lien. Zoals de 6 meter hoge kastenwand in laminaat over de volledige hoogte van de twee verdiepingen. Deze heeft vooral een geluidsabsorberende functie want langs beide zijden zitten akoestische panelen die het geluid dempen. Met een aangename werksfeer voor de 20 medewerkers als resultaat.

“Een huzarenstukje om de kastenwand perfect te laten passen”, blikt Lien terug. “Decor Finesse heeft dit met zorg en oog voor detail tot een mooi einde gebracht.”

 De afwerking is top

Mezzanine

mezzanine

De hoge plafonds in het oude gebouw creëren kansen. Een tussenverdieping zorgt nu voor extra vergaderruimte. Fijne stalen ramen scheiden deze af van de bureaus op het gelijkvloers. “Handig dat we nu grotere presentaties in huis kunnen doen. Op dit extra plateau kunnen we 40 mensen zetten”, zegt Lien.

Kwaliteitsmaterialen

Corian koffiehoek

Voor dit totaalproject werkten we met witte plafonds en muren. Met laminaat in houtimitatie voor de kasten en deuren. De koffiehoek is afgewerkt met Corian®-tabletten. Een naadloos oppervlak dat uit één stuk gemaakt lijkt te zijn (lees meer over Corian®). Netjes schoon te houden, dus.

“Het eindresultaat is mooi, toch wel iets speciaals. De kwaliteitsmaterialen versterken de stijl die we als Fortuna willen uitstralen”, rondt Lien af.

Ook voor uw kantoor op zoek naar een verfijnd interieur?

Geef ons een seintje. Ingenieuze interieurinrichting is wat we graag en goed doen.

Met dank aan Fortuna Financial Group voor deze fijne getuigenis. 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf hieronder in en vind in uw mailbox inspiratie voor en weetjes over ingenieuze interieurs, nieuwe technieken en materialen.  Pssst!
  Extra ideeën opdoen voor de inrichting van uw kantoor of bureauruimte?

  En vind inspiratie om uw kantoor tot in de fijnste puntjes in te richten.

  Pssst!
  Extra ideeën opdoen voor de inrichting van uw café, brasserie of restaurant?

  En vind inspiratie om uw zaak tot in de fijnste puntjes in te richten.

  Extra inspiratie opdoen om het interieur van uw winkel in te richten tot in de fijnste puntjes?