Ons verhaal

Decor Finesse - team 2019

De volledige technische uitwerking van uw ingenieus interieurproject, dat is wat Decor Finesse doet. En dit voor:

 • winkels
 • horecazaken
 • kantoorruimtes
 • en woningen.

Nieuwbouw en renovatie. Met als handig voordeel voor u: de volledige inrichting van uw ruimte, een totaaloplossing op maat.

Voor elk denkbaar meubel kan u bij ons aankloppen. Van kasten tot toonbanken, lage meubels, dressings, binnendeuren, afkastingen,… Hierbij is ons uitgangspunt een hoogstaande en verfijnde afwerking. Tot in de fijnste puntjes, dus.

Vind inspiratie in onze interieurprojecten.

Interieurbouw met respect voor uw eigendom, timing en budget

Of het nu gaat om het plaatsen van een klein meubel of het afwerken van een winkel met een strakke deadline; elke opdracht voeren we met de grootste zorg en volgens de afgesproken planning uit. Die zorg geldt ook voor uw budget en uw pand of woning. We krijgen de kriebels van vuile voeten en vingers. Om zo weinig mogelijk stof achter te laten, plakken we alles netjes af.

Zo droomt u niet langer van uw interieur, maar kan u er daadwerkelijk van genieten.

Proactief op zoek naar nieuwste technieken en materialen

Om uw ingenieus interieur te realiseren, gaan we als interieurbouwer prat op ons eigen atelier in Olen. Een modern computergestuurd machinepark in combinatie met ervaren vakmensen is ons geheim om finesse te waarborgen.

We hebben een neus voor nieuwigheden en kwalitatieve materialen. We zijn fier dat we officiële verwerker zijn van DuPont™ Corian®. Onze mensen zijn gecertificeerd om dit veelzijdig materiaal te verwerken en installeren. Lees meer over Corian®.

Nazorg niet altijd fijn?

Klopt. Decor Finesse streeft ernaar om uw maatmeubilair en interieur naadloos af te werken. Door praktisch gebruik van een meubel of ruimte kan er later toch onverwachts iets de kop opsteken. U kan op ons rekenen dat we dit netjes oplossen en afwerken. Fijn, toch?

25 jaar interieurbouw

Voor uw ingenieus interieurproject maken we gretig gebruik van onze ervaring. Met Marco Gebruers aan het roer, hebben we intussen meer dan 25 jaar op onze teller van de inrichting van winkels, horecazaken, kantoren en woningen. Ontmoet ons team.

Door de jaren heen hebben we een solide samenwerking opgebouwd met meerdere (interieur-)architecten. Samen gaan we voor een ingenieus interieur. Het is onze passie om het esthetisch idee van de architect technisch uit te werken, tot in het kleinste detail.

Bent u architect of interieurarchitect en op zoek naar een partner om uw creatieve interieurplannen voor winkels, horecazaken, kantoorruimten en woningen technisch uit te werken? Geef ons een seintje. Wij hebben alvast zin in een ingenieus interieurproject.

Bent u particulier en droomt u van een ingenieus interieur?

Contacteer ons. Dan maken we graag kennis.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf hieronder in en vind in uw mailbox inspiratie voor en weetjes over ingenieuze interieurs, nieuwe technieken en materialen.  Pssst!
  Extra ideeën opdoen voor de inrichting van uw kantoor of bureauruimte?

  En vind inspiratie om uw kantoor tot in de fijnste puntjes in te richten.

  Pssst!
  Extra ideeën opdoen voor de inrichting van uw café, brasserie of restaurant?

  En vind inspiratie om uw zaak tot in de fijnste puntjes in te richten.

  Extra inspiratie opdoen om het interieur van uw winkel in te richten tot in de fijnste puntjes?