Maatwerk

Voor de inrichting van uw winkel, horecazaak, kantoor of woning bent u bij Decor Finesse aan het fijnste adres. Als interieurbouwer zorgen wij voor de volledige technische uitwerking van uw ingenieus interieurproject.

Met focus op de fijnste afwerking. Want dat is wat je mag verwachten van ons maatwerk. Van kasten tot hoge en lage meubels, toonbanken, binnendeuren, dressings, afkastingen,… Een totaaloplossing op maat van uw interieur.

https://www.decorfinesse.be/wp-content/uploads/Realisaties/Hoegaarden/decor-finesse-hoegaarden-006.jpg

Inrichting van uw winkel

Snelheid en hedendaags design zijn sleutelwoorden bij de (her)inrichting van uw winkel. Timing is cruciaal. Of de interieurwerken nu in verschillende fases of in één beweging moeten worden uitgevoerd, steevast werken we naar een vooraf afgesproken deadline.

Meer nog: Decor Finesse maakt een punt van de fijnste afwerking van het interieur van uw winkel. Waarom we dit kunnen? Dat lees je hier.

Geen winkelinrichtingssysteem is ons vreemd. Tegelijk zijn we niet gebonden aan een welbepaald systeem. Dit geeft ons een grote vrijheid in het realiseren van een ingenieus interieur van uw winkel.

Vind in deze projecten inspiratie voor de (her)inrichting van je winkel.

Het interieur van uw horecazaak

Op zoek naar inspiratie om uw horecazaak in te richten? Snuister eens door onze projecten.

Decor Finesse leeft zich in in alle stijlen. Van rustieke tot strakke en minimalistische horeca-interieurs en togen. De technische uitvoering van uw interieur doen we met de grootste zorg en finesse. Klopt, de lat voor afwerking leggen we hoog.

Fier vertellen we dat intussen verschillende brouwerijen een beroep doen op ons om hun exclusieve ontwerpen uit te voeren. Ook aandacht voor ergonomische details staat op onze prioriteitenlijst.

Duidelijke afspraken en een zeer korte leveringstermijn zijn onze troeven om de bouwperiode voor u zo kort mogelijk te houden. Zo bouwen we aan uw ingenieus horeca-interieur.

Decor Finesse richt uw kantoor in

Van thuiskantoor tot landschapsbureau. Op Decor Finesse kan u rekenen voor de technische uitvoering van elk soort kantoorinrichting.

Een kantoor is een plek waar werknemers een groot deel van hun tijd toeven. Belangrijk dus dat ze zich er goed in hun vel voelen. Continu curieus naar de nieuwste technieken voor interieurbouw , gaat Decor Finesse voluit voor een piekfijne afwerking van uw kantoorinterieur. Kwaliteit is voor uw kantoor een olympisch minimum. We streven altijd naar een zo groot mogelijke graad van afwerking.

Renovaties kunnen in verschillende fases of na kantooruren uitgevoerd worden. Op die manier kunnen uw kantoorbezigheden gewoon doorlopen.

Bij ons kan u terecht voor een totaalinrichting van uw kantoor. Maar ook leveren en plaatsen we bijvoorbeeld enkel uw op maat gemaakt kantoormeubilair.

Bekijk afgewerkte projecten van kantoorinrichting.

Interieurinrichting van uw woning

Voor het interieur van uw woning gaat Decor Finesse een streep verder. Meer dan alleen het traditionele keukenwerk.

Dressoirmeubels, los meubilair, dressings, slaapkamers, badkamers, afkastingen, gordijnplanken, binnendeuren, elk meubelidee werken wij technisch uit. Onze computergestuurde machines in combinatie met het vakmanschap van onze medewerkers resulteert in één mooi afgewerkt geheel. Samen met u gaan we voor een plaatje dat klopt, een ingenieus interieur.

Misschien doet u ideeën op voor de inrichting van uw woning?

Vragen over de inrichting van uw interieurproject?

Geef ons een seintje. We helpen u graag om uw winkel, horecazaak, kantoor of woning verfijnd uit te werken.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf hieronder in en vind in uw mailbox inspiratie voor en weetjes over ingenieuze interieurs, nieuwe technieken en materialen.  Pssst!
  Extra ideeën opdoen voor de inrichting van uw kantoor of bureauruimte?

  En vind inspiratie om uw kantoor tot in de fijnste puntjes in te richten.

  Pssst!
  Extra ideeën opdoen voor de inrichting van uw café, brasserie of restaurant?

  En vind inspiratie om uw zaak tot in de fijnste puntjes in te richten.

  Extra inspiratie opdoen om het interieur van uw winkel in te richten tot in de fijnste puntjes?