Argent Alu

onzichtbare scharnieren en deurstijlen

Onzichtbare deurelementen zoals bijvoorbeeld onzichtbare scharnieren en deurstijlen zijn de kers op de taart voor een strakke en minimalistische winkelinrichting. Hierdoor zorgen we er als interieurbouwer mee voor om het eigenlijke winkelproduct de hoofdrol te laten spelen. Of anders gezegd: de bezoeker stapt binnen en beleeft het product. En dit mee dankzij een ingenieus interieur.

Onze partner bij uitstek voor onzichtbaar deurbeslag is Argent Alu, beter bekend onder de merknaam argenta®. Het assortiment is breed, maar vooral straf in onzichtbaarheid.

Onzichtbare deurstijlen in aluminium

Deze deurstijlen zorgen ervoor dat gesloten binnendeuren 1 mooie wand of 1 geheel vormen. Zonder storende omlijstingen of elementen die ‘breken’. Deze onzichtbare deurstijlen gebruiken we om uw winkelinterieur heel fijn af te werken. Zowel voor draaideuren, pivoterende deuren of schuif-in-de-wanddeuren.

Onzichtbare scharnieren voor binnendeuren

Om binnendeuren perfect en naadloos af te werken, is Decor Finesse fan van de onzichtbare, regelbare scharnieren van Argenta Alu. Ideaal voor het interieur van uw winkel omdat u de scharnieren, als de deur gesloten is, niet eens opmerkt. Zo krijgt uw winkelproduct opnieuw extra aandacht.

Winkelinrichting: Less is more

Met deze onzichtbare oplossingen voor deurbeslag en schuifdeurbeslag komt in uw winkel de focus te liggen op uw product, uw merk. En dat is precies wat uw klanten triggert. Slimme winkelinrichting, daar doen we het voor als interieurbouwer.

Meer weten over onzichtbaar deurbeslag?

Of over hoe onzichtbare scharnieren en deurstijlen uw winkelinterieur tot een hoger en fijner niveau tillen?

We helpen u graag om uw winkelplannen technisch uit te werken van a tot z. Verfijnd, volgens de hoogste kwaliteitseisen en met een neus voor een strakke deadline.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf hieronder in en vind in uw mailbox inspiratie voor en weetjes over ingenieuze interieurs, nieuwe technieken en materialen.  Pssst!
  Extra ideeën opdoen voor de inrichting van uw kantoor of bureauruimte?

  En vind inspiratie om uw kantoor tot in de fijnste puntjes in te richten.

  Pssst!
  Extra ideeën opdoen voor de inrichting van uw café, brasserie of restaurant?

  En vind inspiratie om uw zaak tot in de fijnste puntjes in te richten.

  Extra inspiratie opdoen om het interieur van uw winkel in te richten tot in de fijnste puntjes?