WoningFamilie Wouters, Olen

https://www.decorfinesse.be/wp-content/uploads/2018/11/decor-finesse-wouters-004.jpg

Voor de renovatie van deze oude hoeve was het de uitdaging om rekening te houden met de oude balkenstructuur. In de keuken verwerkten we een balk dwars in en door de houten kast. Met alle uitsparingen fijn afgewerkt.

Corian®

Het tablet van het witte keukeneiland is gemaakt van Corian®, zonder naden, geen kans voor vuil. Dat geldt ook voor het tablet van de wastafels in de badkamer, de badkast van het ligbad.

De witte kasten zijn netjes geplaatst onder het schuine dak. Ook zorgde Decor Finesse voor de wand aan het lavabomeubel die bekleed is met dezelfde vloertegels.

Kastwerk

De boekenkast in de woonkamer is wit gelakt. De bruine kast in de bureauruimte is opgetrokken in eik.

Het geheel is een mooi voorbeeld van hoe klassiek en modern een fijne match zijn.

Plannen om jouw huis in te richten?

Deel ze met ons. Wij bouwen graag mee aan jouw ingenieus interieur.

Locatie:
Olen
Ontwerper:
Ontwerpatelier Peter Jannes
Klant:
Fam. Wouters

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf hieronder in en vind in uw mailbox inspiratie voor en weetjes over ingenieuze interieurs, nieuwe technieken en materialen.







    Extra inspiratie opdoen om het interieur van uw winkel in te richten tot in de fijnste puntjes?