KantoorRederij in London Tower, Antwerpen

Hoog, hoger, hoogst. Op de 18de verdieping van de London Tower in Antwerpen realiseerden we – samen met interieurarchitect Co.Studio – het interieur van het kantoor van rederij WLS. Een hele fijne uitdaging. Niet alleen op vlak van finesse, maar ook van hoogte. ?

Leest u even mee?

Het resultaat van deze kantoorinrichting is ‘warm’. Een warme gloed door onder andere het gebruik van de tropische houtsoort ovankol.

Los meubilair, op maat gemaakt

In dit kantoor vindt u drie verschillende tafels. De ronde bureautafel is gemaakt met de tropische houtsoort ovankol. Getint en donker gebeitst. Het geheel zorgt voor een warme gloed en tekening.

Ziet u ook de grote ovale tafel in de vergaderruimte? Het tablet is van fineer. Met daarrond een massieve rand van ovankol om ronding mogelijk te maken. De tafel steunt op twee metalen poten.

En dan heb je ook de rechthoekige tafel. Ook hier: twee stijlvolle metalen poten. Hier zorgt het afwerkingsmateriaal Furniture Linoleum Desktop (by Forbo) voor de finishing touch. Heel mooi door de matte look. Heel aangenaam om op te werken.

Houten wand in ovankol

De rode draad in deze kantoorinrichting zijn de wanden in ovankol. Zoals bijvoorbeeld de wand in de ruimte van de ovalen tafel. Met daarin verticale metalen voegen of stellijsten om de hoogte van de schabben (in zwarte laminaat) in te stellen. Onderaan de houten wand zie je ladekasten. In het midden is een nis uitgespaard voor een tv.

Rechts van deze houten wand zie je een deur die als het ware geïntegreerd is in de wand.

Om contrast te brengen in de warme gloed van dit kantoor, vind je er glazen wanden en deuren. Het glas in bijvoorbeeld de wand die de ruimtes met de ovalen en rechthoekige tafel scheidt, zit netjes en fijn in een kader van diezelfde houtsoort.

De balie zit in hetzelfde jasje: de combi van ovankol en glas.

Anders is de lijn voor de werkplekken

Hier zijn de bureaus gemaakt van witte laminaat. Met akoestische panelen achter de computers. De wanden helemaal achteraan in de ruimte zijn van zwarte laminaat.

Dé uitdaging? De hoogte!

Het meubilair en het maatwerk tot in de puntjes afwerken, dat is nu eenmaal helemaal ons ding. Spannend was het transport van de meubels naar de 18de verdieping van de London Tower. Vooral spannend voor planning en timing. Voor het liften, ben je weersafhankelijk. Bij te veel wind, wordt het liften afgeblazen. ?

Fier zijn we dan ook dat we deze kantoorinrichting perfect binnen timing gerealiseerd hebben. En om, zoals we dat graag doen, dit interieurplan volledig technisch uit te werken tot een ingenieus interieur.

Ook uw kantoor afwerken tot in de fijnste puntjes?

Vraag gratis onze inspiratiefolder aan. En doe ideeën op. Fijn!

 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf hieronder in en vind in uw mailbox inspiratie voor en weetjes over ingenieuze interieurs, nieuwe technieken en materialen.  Pssst!
  Extra ideeën opdoen voor de inrichting van uw kantoor of bureauruimte?

  En vind inspiratie om uw kantoor tot in de fijnste puntjes in te richten.

  Pssst!
  Extra ideeën opdoen voor de inrichting van uw café, brasserie of restaurant?

  En vind inspiratie om uw zaak tot in de fijnste puntjes in te richten.

  Extra inspiratie opdoen om het interieur van uw winkel in te richten tot in de fijnste puntjes?