HorecaBrasserie Den Thijs, Geel

https://www.decorfinesse.be/wp-content/uploads/2022/08/den-thijs-1-1280x854.jpg

Den Thijs aan het kanaal Bocholt-Herentals in Geel is een welgekende pitstop voor fietsers en wandelaars. De bruine kroeg van weleer is vandaag een brasserie waar het niet alleen lekker drinken, maar ook eten is. Als Decor Finesse zijn we er fier op dat we mee invulling hebben kunnen geven aan deze switch door de herinrichting van het interieur. Met als blikvanger de toog in rood marmer en padouk.

De authentieke ‘bruin café look’ behouden. Zo klonk onze opdracht bij de inrichting van de brasserie. Het resultaat is de combinatie van rode marmer Rosso Levanto en padoukhout, wat het geheel hult in een gezellige en eigentijdse sfeer. Met een knipoog naar de bruine kroeg van vroeger. Of is het roodbruine kroeg? ?

Toogmeubel: rood marmer en padouk

De centrale plaats is de toog. Met een imposant blad van rood marmer. En afgewerkt met massieve planken in padouk.

Ziet u op de foto’s het glazenrek boven de toog? Mooi koperkleurig, net zoals de voetensteun onderaan het toogmeubel. Eigen maak uit ons atelier. De frisse kleur zorgt voor een trendy toets in het geheel.

De achterkast in grijs laminaat contrasteert fijn met de warme rode kleurtinten.

De tafeltjes in de buurt van de toog hebben dezelfde rode marmer als blad, afgewerkt met een rand van massieve padouk.

De lederen zitbanken zijn volledig nieuw. De lambrisering erboven is gerenoveerd: die hebben we deels hermaakt omdat er delen beschadigd of verdwenen waren na afbraak. Om zo een perfecte nabootsing te creëren van de lambrisering van ongeveer 60 jaar oud. Materiaal: padoukgekleurde eik.

In de veranda ziet u een volledig houten wand in padoukfineer. De deur naar de toiletten hebben we er zo onzichtbaar mogelijk in verwerkt.

Het zit hem in de finesse

“En daar zorgt de combinatie van metaal, marmer, massief en fineerhout mee voor”, zegt Marco Gebruers van Decor Finesse. “De uitdaging is om alles technisch juist te krijgen. Zo moeten alle materialen perfect op elkaar aansluiten. En daarin zijn we geslaagd”, knipoogt Marco.

Ook uw horecazaak afwerken tot in de fjnste puntjes?

Vraag gratis onze inspiratiefolder aan. En doe ideeën op. Fijn!

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf hieronder in en vind in uw mailbox inspiratie voor en weetjes over ingenieuze interieurs, nieuwe technieken en materialen.  Pssst!
  Extra ideeën opdoen voor de inrichting van uw kantoor of bureauruimte?

  En vind inspiratie om uw kantoor tot in de fijnste puntjes in te richten.

  Pssst!
  Extra ideeën opdoen voor de inrichting van uw café, brasserie of restaurant?

  En vind inspiratie om uw zaak tot in de fijnste puntjes in te richten.

  Extra inspiratie opdoen om het interieur van uw winkel in te richten tot in de fijnste puntjes?