WinkelWarenhuis INNO, Sint-Niklaas

https://www.decorfinesse.be/wp-content/uploads/2022/03/warenhuis-inno-1-1280x854.jpg

Voor de restyle van de parfumerie en handtassenafdeling schakelde INNO de fijne afwerking van Decor Finesse in. De vernieuwde department store in Waasland Shopping Center inspireert en ademt gezelligheid. En dat is mee de verdienste van de interieurinrichting.

Witte kasten voor frisse look

De (onder)kasten in wit laminaat met fijne zwarte tussenschotten zorgen voor orde, overzicht en dat juiste tikkeltje luxe in de parfumerie-afdeling. De verfijnde afwerking zet de beautyproducten subtiel op de voorgrond.

In de winkel staan de schijnwerpers op de witte wandkast met een luifel onder het plafond. Deze houten constructie is aan de voorzijde bekleed met wit laminaat. Het geheel etaleert de verschillende parfummerken. Fris en warm tegelijk.

In de handtassenafdeling installeerden we tal van rekken met metalen structuren. Ook hier: warmte en gezelligheid.

Snel: Ja, hoor!

Bij een verbouwing in de retail zit er flink wat druk op. Het moet snel gaan, de winkel kan niet sluiten. “Een uitdaging” knipoogt Marco Gebreurs van Decor Finesse. Maar hier speelt de troef van het eigen automatisch magazijn. “Alle meubelelementen hebben we volledig voorbereid in ons atelier. Als gevolg gebeurt alleen de montage ter plaatse.”

De vernieuwingen van deze department store in Sint-Niklaas passen in de strategie van INNO om het Belgische omnichannel-warenhuis van de toekomst te worden. Als Decor Finesse zijn we er trots op dat we intussen ook de winkelinrichting hebben gedaan van de stores in Leuven en Luik.

Idee verfijnen voor productie

Als Decor Finesse zijn we sterk in de technische uitwerking van creatieve interieurplannen. En dat kwam ook in deze winkelinrichting voor INNO handig van pas: het verfijnen van de tekeningen van de architect voor effectieve productie. Dat maakt een interieurproject ingenieus. En daarin zetten wij als bouwpartner graag en goed onze tanden.

Uw winkel inrichten?

Fijn! Geef ons een seintje. Want uw winkel, nieuwbouw of renovatie, verdient de fijnste afwerking.

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf hieronder in en vind in uw mailbox inspiratie voor en weetjes over ingenieuze interieurs, nieuwe technieken en materialen.







  Pssst!
  Extra ideeën opdoen voor de inrichting van uw kantoor of bureauruimte?

  En vind inspiratie om uw kantoor tot in de fijnste puntjes in te richten.

  Pssst!
  Extra ideeën opdoen voor de inrichting van uw café, brasserie of restaurant?

  En vind inspiratie om uw zaak tot in de fijnste puntjes in te richten.

  Extra inspiratie opdoen om het interieur van uw winkel in te richten tot in de fijnste puntjes?